ACTIES BIJ ‘T VOSJE

Elke maand hebben wij nieuwe acties die wij publiceren op onze website.
Check ook onze Facebook en Instagram voor leuke deel-en-win acties voor ‘t Vosje Autowas & Poetscentrum!

De waspiet komt onze locaties bezoeken!

De waspiet komt er weer aan.
Tijd om naar Autowascentrum't Vosje te gaan.
De waspiet brengt ook wat lekkers mee.
De kinderen komen dan natuurlijk ook mee.
Zaterdag 4 december staat de waspiet weer voor u klaar.
Kom 4 december naar 't Vosje, iets lekkers en wassen maar!!
De waspiet 

Sinterklaas en de pieten hebben aan ons laten weten dat zij hun waspiet sturen naar onze locaties in Etten-Leur en in Oosterhout. De waspiet zal een zak vol met snoepgoed meenemen en een glimlach toveren op het gezicht van alle kinderen die hij ziet. Wil jij de waspiet ook zien? Kom dan tussen 10:00 en 15:00 bij ons langs!

Actiemaanden bij 'T VOSJE!

Vanaf Black Friday (26 november 2021) kan u profiteren van mooie kortingen op onze waspas (locatie Oosterhout) en 10-rittenkaart (locatie Etten-Leur).

Oosterhout
Met een waspas heeft u bij elke wasbeurt in de wasstraat direct korting. Tijdens de actiemaanden verhogen wij het bedrag op uw 't Vosje waspas als u nieuw tegoed op uw waspas zet. Zet u een bedrag van €30 op uw waspas, dan verhogen wij deze naar €40. Een bedrag van €50 naar €65, €100 naar €130 en €250 naar €325. Zo kunt u genieten van nog meer wasbeurten voor een lagere prijs! De waspas kan u ook gebruiken in onze wasboxen.

Etten-Leur
Ook met een 10-rittenkaart heeft u elke wasbeurt korting op het door u gekozen wasprogramma. Tijdens de actiemaanden krijgt u maar liefst 10% korting op onze 10-rittenkaart met wasprogramma 1, 2 en 3.

Ook leuk om als cadeau te geven deze feestdagen!
Onze actie loopt van 26 november 2021 tot en met januari 2022.
Voor vragen kan u altijd terecht bij een van onze medewerkers op locatie.

Grote waardering voor Halloween Carwash 2021

Op zaterdag 30 oktober 2021 hebben wij onze wasstraten veranderd in een Halloween Carwash. Vele figuranten hebben klanten de stuipen op het lijf gejaagd. Het resultaat was dat we vele leuke reacties ontvingen van klanten tijdens de avond zelf en op social media.

Wij konden deze activiteit niet mogelijk maken zonder:
😎Prodjex Audiovisueel 🤩Superstar B.V. 🍕New York Pizza Oosterhout 🍕New York Pizza Etten-Leur 🎃Alle figuranten die zich in hebben gezet!

Hopelijk zien wij u volgend jaar weer!

Ook vaders zetten wij in het zonnetje!

Voor vaderdag zetten wij dit jaar, net als bij moederdag, ook een like & deel actie op Facebook op met prachtige prijzen. De prijzen zijn:

🦋 Per locatie één cadeau pakketpakket van €50 waarmee vaders een heerlijke knipbeurt en baardbehandeling kunnen nemen.
Mede mogelijk gemaakt door Kapsalon Govaers en Tony's Hair Factory.

🦋 Per locatie vijf cadeaubonnen voor een wasprogramma nummer 1.

De loting is op zaterdag 19 juni 2021. De gelukkige winnaars ontvangen dan een bericht via Facebook.

Op moederdag zetten we moeders in het zonnetje!

Via onze like & deel actie op Facebook hebben moeders kans gemaakt op prachtige prijzen. We hebben namelijk 2x een gezichtsbehandeling bij Apparance Beauty Wellness & Hair verloot of wel 10 Wasbeurten Nr 1! 🦋 De loting was op 7 mei 2021. De gelukkige winnaars hebben allen bericht ontvangen.

Ook nieuwsgierig naar al onze acties? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg onze social media kanalen.

 

🥚 Zoek-en-win actie Pasen 🥚

Van wassen maken wij bij 't Vosje een feestje!

Op 2, 3 en 5 april 2021 nodigden wij klanten (en hun kinderen) uit om tijdens het wassen in de wasstraat van hun auto op zoek te gaan naar paaseieren. Klanten zochten alle eieren, gaven dit massaal aan ons door en we hebben mooie prijzen verdeeld, waaronder een waspas, 10-rittenkaart, VIP-behandelingen en een mooie paaseieren van Chocolaterie Le Bonbon.

Wie jarig is trakteert!

Op 13 maart 2021 vierden wij ons 1-jarig bestaan in Oosterhout. Al 21 jaar is 't Vosje een familiebedrijf. Onze opening in Oosterhout was precies tijdens de start van de COVID-19 pandemie en het begin van de eerste maatregelen en lockdown, waardoor we geen openingsfeestje hebben kunnen vieren. Uiteraard was ook nu een 'normaal' feestje nog niet mogelijk. Wel zien wij deze mijlpaal als iets dat we moesten binnen de geldende maatregelen en dat deden we door te trakteren! Klanten ontvingen bij elke wasbeurt in onze wasstraat in Oosterhout een gratis burger van MacDonalds Oosterhout Beneluxweg en MacDonalds Oosterhout Weststad! 🍔🦋 Onze vaste samenwerkingspartner Prodjex Audiovisueel heeft gezorgd voor een feestelijk muziekje op de achtergrond. 

Ludiek alternatief voor het gebruikelijke carnaval

Door COVID-19 is er in 2021 helaas geen gebruikelijk carnavalsfeestje. Om carnaval niet helemaal stil organiseerde wij een ludiek alternatief. Onze oproep was als volgt: 'Kom verkleed in carnavalsoutfit uw auto wassen op 13 februari, sluit aan in de polonaise in de wasstraat met uw auto en betaal slechts €10 voor ons meest uitgebreide wasprogramma.'

Wij hebben gezorgd voor licht, geluid en grote glimlachen op de gezichten. Uiteraard was deze actie binnen de richtlijnen van het RIVM!

Wie wil de volgende winnaar van een GRATIS WASPROGRAMMA 1 zijn?

Maak dan een mooie tekening in onze shop tijdens het wachten op een VIP-behandeling.
Deze actie geldt voor jong en oud. Elke maand maken we een winnaar bekend! 🦋

Wegens succes hebben we de loopduur verlengd t/m juli 2021!

Eerste Halloween carwash was een groot succes!

Op Halloween avond (30 en 31 oktober 2020) veranderden wij onze wasstraten in Etten-Leur en Oosterhout in een echte Halloween Carwash. Wij willen iedereen die zijn auto durfde te komen wassen bedanken voor een onvergetelijke weekend!

In het speciaal dank aan:
🔊Prodjex Sales 🔊Prodjex Audiovisueel 👻Superstar B.V. 👻Sylliefaces 🍕New York Pizza Oosterhout 🍕New York Pizza Etten-Leur 🎃Alle figuranten die zich in hebben gezet!

Ook omroep brabant heeft een kijkje genomen
Klik hier voor een verslag, foto's en een filmpje van dit bezoek. Of neem een kijkje op hun Instagram door hier te klikken.

Hope to see you next year☠🎃

Op 10 en 11 juli 2020 presenteerde wij onze eerste carwashwashfestival!

Ook het Brabants Buske van Omroep Brabant kwam filmen op onze locatie! Klik hier voor een filmpje van dit bezoek. 

Iedereen die heeft meegeholpen super bedankt!
• Prodjex Audiovisueel • Inpulsa • Rude Convict • Rolf Nagtzaam • Ultra-Music Drive in

Iedereen die weer op weg is met een schone auto en heeft genoten van het evenement, bedankt voor de leuke reacties! 🦋

VOLG ‘T VOSJE ETTEN-LEUR OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!