ACTIES BIJ ‘T VOSJE

Elke maand hebben wij nieuwe acties die wij publiceren op onze website.
Check ook onze Facebook en Instagram voor leuke deel-en-win acties voor ’t Vosje Autowas & Poetscentrum!

CARSPOTTERS OPGELET

Bij 't Vosje zien wij met regelmaat de meest bijzondere en luxe auto's voorbij komen. Hoog tijd om hier iets mee te doen! Op zaterdag 18 juni a.s. organiseren wij bij 't Vosje dan ook het SUPER CAR EVENT. Wij zorgen ervoor dat er een line-up van speciale auto's staat bij onze locatie te Oosterhout. Jullie kunnen deze komen bewonderen in het zonnetje.

Deze actie is o.a. in samenwerking met:
🦋 DLM (Dé Lease Maatschappij)

Maak kans om mee te rijden met een van deze speciale auto's. Volg hiervoor onze social media (Facebook & Instagram).

🥚 Zoek-en-win actie Pasen 2022 🥚

Op 15, 16 en 18 april 2022 nodigen wij onze klanten en hun kinderen uit om tijdens het wassen van hun auto in de wasstraat te zoeken naar paaseieren. Hoeveel eieren tel jij? Geef dit aan ons door via de QR-code op de flyers die wij die dagen uitdelen en wellicht win jij wel één van onze mooie prijzen.

We verloten onder de winnaars per locatie een waspas/10-rittenkaart EN een VIP-behandeling EN een mooi gevuld chocolade ei van Le Bonbon uit Zevenbergen. Wij maken van het wassen van uw auto dus echt een feestje. Hopelijk zien wij u met Pasen bij een van onze locaties!

Let op: Op eerste paasdag (17 april 2022) zijn wij gesloten.

Polonaise in de wasstraat, ons ludieke alternatief voor carnaval!

Of carnaval door kon gaan was lange tijd onzeker. Wij bij 't Vosje maken er in ieder geval een feestje van. Onze oproep was als volgt: 'Kom verkleed in carnavalsoutfit uw auto wassen, sluit aan in de polonaise in de wasstraat met uw auto en betaal slechts €10 voor ons meest uitgebreide wasprogramma.' Wij zorgden voor licht, geluid, versiering en vele klanten kwamen op 26 februari jl. langs om het feestje met ons te vieren.

Uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM.

Wie wil de volgende winnaar van WASPROGRAMMA 1 zijn?

Maak dan een mooie tekening in onze shop tijdens het wachten op een VIP-behandeling.Deze actie geldt voor jong en oud. Elk kwartaal maken we een winnaar bekend!

🦋 Wegens succes hebben we de loopduur verlengd t/m juli 2022!

Grote waardering voor Halloween Carwash 2021

Op zaterdag 30 oktober 2021 hebben wij onze wasstraten veranderd in een Halloween Carwash. Vele figuranten hebben klanten de stuipen op het lijf gejaagd. Het resultaat was dat we vele leuke reacties ontvingen van klanten tijdens de avond zelf en op social media. Wij konden deze activiteit niet mogelijk maken zonder:
😎Prodjex Audiovisueel 🤩Superstar B.V. 🍕New York Pizza Oosterhout 🍕New York Pizza Etten-Leur 🎃Alle figuranten die zich in hebben gezet!

VOLG ‘T VOSJE ETTEN-LEUR OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!