Carwash omgeving Raamsdonksveer

Is uw auto vies en bent u op zoek naar een goede carwash nabij Raamsdonksveer? Dan kunt u goed terecht bij ‘t Vosje Carwash! Wij hebben een carwash in Oosterhout en Etten-Leur, waardoor een goede wasbeurt nooit ver weg is. Van een simpele poetsbeurt tot grondig onderhoud, u kunt terecht bij ‘t Vosje.

Uw auto wassen in onze wasbox of wasstraat bij Raamsdonksveer

Hoe u uw auto ook schoon wilt maken, bij ‘t Vosje Carwash bent u aan het juiste adres. In onze volledig automatische wasstraat kunt u uw auto laten wassen. U hebt hier de keuze uit een aantal wasprogramma’s, zodat er altijd een goed programma voor uw auto tussen zit. Verder hebben wij ook op beide locaties een aantal wasboxen. Deze boxen zijn stuk voor stuk voorzien van een spoel- en wasborstel, een hogedrukspuit en verschillende schoonmaakmiddelen. Daarbij krijgt u gratis toegang tot onze stofzuigplaatsen, wanneer u kiest voor een wasbeurt, of dat nu met onze wasstraat, of onze wasboxen is!

Hét autopoetsbedrijf nabij Raamsdonksveer

Naar wat voor poetsbeurt u ook op zoek bent, wij hebben het voor u klaar staan. Zo krijgt u bij ons, wanneer u kiest voor een wassing in de wasbox of in de wasstraat, gratis toegang tot een van onze stofzuigplaatsen. Verder kunt u bij ons, naast de verschillende wasopties, kiezen uit verschillende behandelingen.

Eén van onze populairste behandelingen is de VIP behandeling. Bij deze behandeling nemen we u de gehele wasbeurt uit handen. Wij poetsen zowel de binnenkant als de buitenkant van uw auto, zodat deze weer staat te stralen. Dit alles doen we binnen 30 minuten, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Verder kunt u bij ons ook kiezen voor een detailing behandeling. Hierbij gaan we verder dan het oppervlakkige poetsen en maken we zowel de binnen- als de buitenkant van uw auto zeer grondig schoon. Wilt u dat uw auto eruit ziet alsof hij net uit de fabriek komt? Dan kunt u ook nog voor een nano coating kiezen. Hierbij plaatsen wij een stevige coating om uw auto. Hiermee zal uw auto blinken als nooit tevoren!

Laat uw auto door ons wassen!

Wij doen er alles aan om uw auto brandschoon en netjes te krijgen. We helpen u dan ook graag met het wassen en schoonmaken van uw auto. Hebt u nog vragen, of wilt u een van onze opties eens uitproberen? Kom dan gewoon eens gezellig langs, wij helpen u graag. Als u van plan bent uw auto vaker bij ons te laten wassen, kunt u voor onze locatie in Oosterhout een waspas aanvragen. Met deze pas kunt u na iedere wasbeurt gemakkelijk afrekenen en blijft u op de hoogte van al onze acties. In Etten-Leur kunt u een 10-rittenkaart aanvragen waarmee u ook van hoge kortingen geniet.

Woont u nabij Raamsdonkveer? Onze vestiging is Oosterhout is voor u dichtstbijzijnde optie. Klik op de kaart voor de route naar onze carwash.

‘T VOSJE OOSTERHOUT

Muntstraat 26
4903 PA Oosterhout
+31 16 274 8174
oosterhout@vosjecarwash.nl

VOLG ‘T VOSJE ETTEN-LEUR OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!