Uw auto laten wassen bij een professionele wasstraat nabij Teteringen

Wilt u uw auto laten wassen bij een professioneel autopoetsbedrijf nabij Teteringen? Laat uw auto dan weer uitzien als nieuw door deze te laten wassen bij carwash ‘t Vosje nabij Teteringen!

Dé carwash nabij Teteringen

‘t Vosje zit al vele jaren gevestigd in Teteringen en is inmiddels een begrip in de regio. Hier kunt u terecht voor een uitgebreide wasbeurt van uw auto in onze wasstraat. U kunt kiezen voor een basisbehandeling, een uitgebreide wasbeurt of een VIP-behandeling. Ook wanneer u liever zelf uw auto wilt poetsen kunt u bij ons terecht. U kunt dan gebruik maken van een van onze wasboxen.

Uw auto goedkoop laten wassen nabij Teteringen

Waarom teveel betalen als het ook goedkoper kan? Bij ‘t Vosje betaalt u altijd de laagste prijs voor uw autowasbeurt. Uw auto is de na wasbeurt weer brandschoon en we hebben ook een stofzuigplaats, waarvan u gratis gebruik kunt maken als u kiest voor een wassing bij ‘t Vosje. Overigens kunt u ook met grote auto’s terecht in onze wasstraat. Heeft u een caravan, camper of bestelbus die u wilt laten reinigen? Bij ‘t Vosje zorgen we ervoor dat uw auto weer helemaal schoon wordt!

Autopoetsbedrijf nabij Teteringen met service op maat

Wilt u een stapje verder gaan in het reinigen van uw auto en kiezen voor car detailing? Dat is ook een service die wij verlenen. Car detailing is een combinatie van verschillende methoden om uw auto van binnen en buiten te reinigen. Zo kunnen we het interieur shamporellen, een nanocoating laten aanbrengen of uw auto laten polijsten. Wilt u uw auto binnenkort gaan verkopen? Dan kunt u ook kiezen voor een showroom finish. 

Laat ons weten hoe u uw auto gereinigd wilt hebben en wij gaan direct voor u aan de slag.

Kom langs en laat uw auto poetsen door ‘t Vosje nabij Teteringen!

Is het alweer even geleden dat u uw auto heeft gepoetst en wilt u deze een opfrisbeurt geven? Of wilt u een speciale behandeling voor uw lak zodat deze uw auto beter beschermt tegen vuil en andere invloeden van buitenaf? Kom dan langs bij carwash ‘t Vosje in Teteringen en laat uw auto wassen door ons professionele team. Bent u van plan vaak gebruik te maken van onze carwash? Voor onze locatie nabij Teteringen kunt u ook een 10-rittenkaart of een waspas aanvragen, zodat u direct van hoge kortingen profiteert. Graag tot ziens in onze wasstraat!

Woont u zelf in de omgeving nabij Teteringen? Dan is voor u de dichtstbijzijnde carwash in Oosterhout.

‘T VOSJE OOSTERHOUT

Muntstraat 26
4903 PA Oosterhout
+31 16 274 8174
oosterhout@vosjecarwash.nl

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!