‘t Vosje Carwash: dé wasstraat in Etten-Leur!

Wordt het tijd om uw auto eens echt goed te wassen, dan gaat u naar de wasstraat van ‘t Vosje Carwash in Etten-Leur. U vindt ons aan de Lokkerdreef en u kunt bij ons terecht voor een snelle wasbeurt, maar ook voor een VIP behandeling. Voor welke behandeling u ook komt; wij zorgen voor een écht schone auto, al 21 jaar lang. 

Uw auto wassen bij ons autopoetsbedrijf in Etten-Leur

U kunt nergens in Etten-Leur uw auto zo goed wassen en poetsen als bij ‘t Vosje Carwash in Etten-Leur! U vindt bij ons bijvoorbeeld fijne, goed uitgeruste wasboxen. Hier kunt u zelf uw auto poetsen in Etten-Leur met behulp van onder andere spoel- en wasborstels, een hogedrukspuit en andere toebehoren. In deze wasboxen is het zelfs mogelijk om een bestelwagen, camper of caravan te wassen! Ze zijn namelijk erg ruim. Natuurlijk kunt u ook met uw auto door onze wasstraat, waarbij u ook gratis gebruik mag maken van onze stofzuigplaatsen om ook de binnenkant van uw auto goed schoon te maken. 

Meer dan alleen een wasstraat

Bij onze wasstraat kunt u uw auto handmatig laten voorwassen. Daarnaast profiteert u ook van intensieve velgenreiniging en wordt er gebruik gemaakt van foamborstels die 100% krasvrij zijn. U profiteert altijd van een topresultaat en natuurlijk van persoonlijk ontvangst met advies op maat. Maar bij autopoetsbedrijf ‘t Vosje in Etten-Leur kunt u voor veel meer terecht dan alleen de wasstraat. We bieden verschillende wasprogramma’s zodat u altijd de juiste behandeling voor uw auto kan vinden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een VIP behandeling, waarbij uw auto van binnen en buiten onder handen genomen wordt. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor detailing of nano-coating. 

Zien we u snel bij ‘t Vosje Carwash in Etten-Leur? 

Dus is uw auto echt toe aan een poetsbeurt, dan gaat u naar ‘t Vosje Carwash in Etten-Leur! Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw auto van binnen en buiten weer helemaal blinkt! Naast een topresultaat en persoonlijke service, vinden wij het milieu ook erg belangrijk. Daarom breken wij bijvoorbeeld gebruikte chemicaliën af door de toepassing van miljarden bacteriën in onze putten en hergebruiken wij gereinigd water. Zien we u snel bij ‘t Vosje Carwash in Etten-Leur? Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tot snel!

 

WASPROGRAMMA’S

ADRES EN OPENINGSTIJDEN*

Lokkerdreef 39-B
4879 ND  Etten-Leur

MAANDAG 08:00 t/m 18:00
DINSDAG 08:00 t/m 18:00
WOENSDAG 08:00 t/m 18:00
DONDERDAG 08:00 t/m 18:00
VRIJDAG 08:00 t/m 20:00**
ZATERDAG 08:00 t/m 18:00
ZONDAG 10:00 t/m 17:00

* m.u.v. feestdagen
** wintertijd: geopend tot 18:00 uur

CONTACT
+31 76 504 1340
ettenleur@vosjecarwash.nl

Dé populairste behandeling bij 't Vosje; de VIP-behandeling. Het is een uitgebreide behandeling waarin we de buiten én binnenkant van uw auto onder handen nemen. Tegen een zeer scherp tarief van €34,50 kun u na 30 minuten weer op pad.

Lees meer over de VIP

Wilt u weer een glanzende lak? Dan is polijsten dé uitkomst. Of kan uw bekleding wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies dan voor shampoorelle. Extra mogelijkheden voor nicotine- of hondengeur.

Lees meer over detailing

Nano coating zorgt voor een optimale bescherming tegen vuil, aanslag en uv licht. De Nano LX 1 Lak-Protection heeft een sterk vuil en waterafstotende effect, hierdoor hecht vuil, water, oliën en andere substanties zich veel minder sterk aan het lak-oppervlak.

Lees meer over Nano coating