BESTE AUTOWASSER

‘t Vosje is voor (bijna) iedereen bekend terrein in de omgeving van Etten-Leur! Al meer dan 20 jaar een begrip. Als u het nog niet weet; ‘t Vosje is een compleet autowas- en poetscentrum waar u uzelf en uw auto een plezier doet. Een wasstraat met zachte, krasvrije borstels, drie “doe-het-zelf wasboxen”, een waterrecycling-installatie, een poetshal en een shop met diverse handige producten voor een écht schone auto.

Tevens wordt u geholpen door professioneel, vriendelijk en vooral behulpzaam personeel die staan voor het schoonste autowascentrum in Etten-Leur! Komt u voor een snelle was voor uw auto of voor een in 30 minuten-VIP behandeling? Bij ‘t Vosje is het mogelijk!

WASBOXEN
Wast u uw auto het liefst zelf, maar wel met een perfect resultaat? ‘t Vosje heeft drie wasboxen, welke van alle gemakken zijn voorzien. Elke wasbox beschikt over een spoel- en wasborstel, hogedrukspuit en diverse middelen om uw auto in de watten te leggen. Heeft u een bestelwagen, camper of caravan? Dat is bij ons geen probleem! De wasboxen zijn erg ruim en er is voldoende ruimte voor zowel een kleine auto als een grote camper. De wasboxen werken met muntjes die aan onze balie te verkrijgen zijn of met losgeld. U kunt uit verschillende programma’s kiezen voor het gewenste resultaat.

STOFZUIGEN – altijd gratis
Of u nu kiest voor de wasstraat of wasboxen, u kunt altijd gratis gebruikmaken van onze stofzuigplaatsen.

ADRES
Lokkerdreef 39-B
4879 ND Etten-Leur

OPENINGSTIJDEN
MAANDAG t/m ZATERDAG
08:00 – 18:00 uur
VRIJDAG TIJDENS ZOMERTIJD
08:00 – 20.00 uur
ZONDAG
10:00 – 17:00 uur

CONTACT
+31 76 504 1340
ettenleur@vosjecarwash.nl

WASPROGRAMMA’S

Dé populairste behandeling bij 't Vosje; de VIP-behandeling. Het is een uitgebreide behandeling waarin we de buiten én binnenkant van uw auto onder handen nemen. Tegen een zeer scherp tarief van €34,50 kun u na 30 minuten weer op pad.

Lees meer over de VIP

Wilt u weer een glanzende lak? Dan is polijsten dé uitkomst. Of kan uw bekleding wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies dan voor shampoorelle. Extra mogelijkheden voor nicotine- of hondengeur.

Lees meer over detailing

Nano coating zorgt voor een optimale bescherming tegen vuil, aanslag en uv licht. De Nano LX 1 Lak-Protection heeft een sterk vuil en waterafstotende effect, hierdoor hecht vuil, water, oliën en andere substanties zich veel minder sterk aan het lak-oppervlak.

Lees meer over Nano coating