Nano coating voor uw auto

Bij ‘t Vosje in Etten-Leur en Oosterhout kunt u ook terecht voor nano coating voor uw auto! Kies dan voor Nano Protection en laat uw auto nog langer beschermen tegen viezigheid, zodat u langer van uw stralende lak kan genieten. Onze specialisten staan voor u klaar voor persoonlijk advies en voor het aanbrengen van een prachtige nano coating op uw auto. 

De voordelen van nano coating voor uw auto

Kiest u bij ons voor Nano Protection? Dan heeft gegarandeerd langer plezier van uw glanzende lak! De nano-deeltjes in Nano LX 1 Lak Protection hebben een superieure oppervlakteverdeling en hechting. Dit geeft een optimale bescherming tegen vuil, aanslag en uv licht in vergelijking met conventionele poetsmiddelen. Het glans-en ‘easy to clean’ effect zal gedurende een lange periode sterk verbeteren. Doordat de nano-deeltjes tot in de diepste poriën van de autolak weten door te dringen heeft Nano LX 1 Lak-Protection een sterk vuil en waterafstotende eigenschappen. Hierdoor hecht vuil, water, oliën en andere substanties zich veel minder sterk aan het lakoppervlak.

Nano coating laten aanbrengen voor uw autolak, ruiten en spiegels

Door een nano coating aan te laten brengen is uw autolak extra beschermd tegen vuil, verkleuringen en aanslag. Wanneer u kiest voor deze behandeling worden tevens een speciale nano glas coating aangebracht op uw autoruiten en spiegels. Hierdoor krijgt uw auto een ongeëvenaarde glans en deze zal gedurende een lange periode beschermd zijn tegen (weers)invloeden van buitenaf.

Uw auto in betere conditie door nano coating

Waardebehoud Nano LX 1 Lak-Protection zorgt ervoor dat de lak van uw auto langer in een betere conditie blijft. De kwaliteit van de lak en glans zijn bepalend voor het waardebehoud van uw auto. Daarmee verdient de lak-verzegeling zich bij verkoop of  inruil van uw auto snel terug. Bij ‘t Vosje Carwash bent u verzekerd van uitstekende, persoonlijk en kwalitatief hoogwaardige service waardoor er zeker bent van een topresultaat. 

Ook nano coating op uw auto laten aanbrengen bij ‘t Vosje Carwash? 

Het aanbrengen van nano coating op uw auto kan bij onze beide vestigingen. U kunt een afspraak maken of gewoon bij ons langskomen; onze specialisten staan voor u klaar! Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Tot snel!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op

Video

PRIJZEN NANO-COATING

Kleine auto (VW Up!, Ford Ka, Fiat 500, etc.): €375,-
Middel auto (5-deurs, VW Golf, Ford Mondeo, BMW 3/5-serie etc.): €425,-
Grote auto (5-deurs, 7-stoelen, BMW X5/7-serie, Audi Q5, Mazda CX5, etc): €495,-

POLIJSTEN

Is uw auto ouder dan 3 maanden, dan dient de auto eerst gepolijst te worden voor we de coating aanbrengen. Dit doen we om het beste resultaat te behalen! Bel snel voor meer informatie.

PRIJZEN POLIJSTEN

Kleine auto (VW Up!, Ford Ka, Fiat 500, etc.): €100,-
Middel auto (5-deurs, VW Golf, Ford Mondeo, BMW 3/5-serie etc.): €150,-
Grote auto (5-deurs, 7-stoelen, BMW X5/7-serie, Audi Q5, Mazda CX5, etc): €200,-

Meerprijzen
Verf verwijderen: Prijs in overleg.
Schuren en wegpolijsten van diepe krassen: €50,- per deel
Spuitnevel of roestbolletjes verwijderen: vanaf €50,-

Klik hier voor meer informatie over polijsten.

ETTEN-LEUR

+31 76 504 1340
ettenleur@vosjecarwash.nl

OOSTERHOUT