Over ‘t Vosje

Het logo van ons wascentrum is van de vlinder genaamd het Vosje. U denk wellicht komt het omdat ‘t Vosje Etten-Leur op industrieterrein Vosdonk ligt? Niets in minder waar; De vlinder het Vosje staat centraal voor een schone omgeving. Dit is een van onze speerpunten binnen het bedrijf en hanteren wij bij iedere handeling. Als u uw auto thuis wast komen alle chemicaliën die in de shampoo zit op de straat terecht. Deze chemicaliën komen vervolgens in de grond en is erg slecht voor het milieu. Al 20 jaar zorgen wij voor écht schone auto’s! Klik hier voor een krantenartikel waarin onze inzet en de waardering voor klant en personeel staat opgenomen.

Sinds maart 2020 hebben we een tweede locatie in Oosterhout! Met 3.000 m2 indoor wasgelegenheid. Ook hier werken wij ook op een duurzame manier en kunnen nog meer auto’s per uur wassen. Kom dus snel een kijkje nemen bij één van onze vestigingen.

Bij ‘t Vosje worden deze chemicaliën, zowel in de wasstraat als bij de wasboxen, afgebroken door miljaren bacteriën. Tevens wordt het schone gereinigde water weer door ons hergebruikt. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Eigenaar Ruben Visser laat het u zien in een uniek filmpje in onze waterrecycling. Bekijk dan onderstaand filmpje!

VOLG ‘T VOSJE ETTEN-LEUR OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!