Over ’t Vosje

In 1999 starten Heidi en Ruud Visser Autowascentrum ’t Vosje in Etten-Leur. Dit familiebedrijf is in de loop van de jaren gegroeid, waarbij zonen Ruben en Roy mede-eigenaars zijn geworden. Samen met schoondochter Robin hebben zij in 2020 een nieuwe locatie gestart in Oosterhout. Belangrijk voor deze familie is dat we klant- en servicegericht werken, milieubewust handelen en (leer)plek kunnen bieden aan personeel met of zonder een arbeidsbeperking.

Naast ons streven om de beste kwaliteit te bieden en onze dagelijkse inzet om ons materiaal in topconditie te houden, bedenken we elk jaar mooie acties en activiteiten om van het wassen een echte beleving te maken. Klanten waarderen onze inzet al jaren, wat resulteert in gemiddeld een 4,9 (op 5) sterren op Social Media en 4,7 (op 5) sterren op Google. Klik hier voor een krantenartikel waarin onze inzet en de waardering voor klant en personeel staat opgenomen.

Het logo van ons wascentrum is van de vlinder genaamd het Vosje. U denk wellicht komt het omdat de eerste locatie van ’t Vosje in Etten-Leur op industrieterrein Vosdonk ligt? Niets in minder waar; De vlinder het Vosje staat centraal voor een schone omgeving. Dit is een van onze speerpunten binnen het bedrijf en hanteren wij bij iedere handeling. Bij ’t Vosje kiest u dan ook niet alleen voor écht schoon, maar kiest u ook milieubewust. Als u uw auto thuis wast komen alle chemicaliën die in de shampoo zitten op de straat terecht. Deze chemicaliën komen vervolgens in de grond en is erg slecht voor het milieu. Bij ’t Vosje worden deze chemicaliën, zowel in de wasstraat als bij de wasboxen, afgebroken door miljarden bacteriën. Tevens wordt het schone gereinigde water weer door ons hergebruikt. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Eigenaar Ruben Visser laat het u zien in een uniek filmpje in onze waterrecycling. Bekijk dan onderstaand filmpje! In Oosterhout wordt de stroom gecreëerd door onze 470 zonnepanelen. De resultaten hiervan zijn mooi. Zo besparen we jaarlijks meer dan 65.000 kg CO2-uitstoot en staat onze inzet gelijk aan het planten van 1.950 bomen. Inmiddels zijn we dan ook in Oosterhout erkend als duurzaam bedrijf. De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Wij zijn een van de lokale SDG partners. Neem eens een kijkje op: www.sdglokaal.nl. In oktober 2021 wonnen wij zelfs ‘De Groene Pluim‘ in Oosterhout.  Volgens de jury zouden we deze prijs gewonnen hebben, omdat we koploper en inspiratiebron zouden zijn voor ondernemers op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn trots op deze erkenning van onze inzet!

Naast aandacht voor het milieu hebben wij ook aandacht voor educatie. Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf en werken onder andere samen MBO-instellingen en het speciaal onderwijs. Ook hebben wij personeel in dienst met afstand tot de arbeidsmarkt. Samen kijken we met deze medewerkers wat ze kunnen en coachen wij hen om het beste uit henzelf te halen. Elk personeelslid in ons bedrijf trainen we het hele jaar rond, zodat zij er klaar voor zijn om onze klanten optimaal te bedienen.

Tot snel bij ’t Vosje!

VOLG ‘T VOSJE ETTEN-LEUR OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!