WASPROGRAMMA’S ETTEN-LEUR

Lokkerdreef 39-B
4879 ND  Etten-Leur

CONTACT
+31 76 504 1340
ettenleur@vosjecarwash.nl

HAPPY HOUR

Elke donderdag en vrijdag op beide locaties.

Van 16:00 tot sluitingstijd.

Ons meest uitgebreide wasprogramma voor slechts €12,-.

WASPROGRAMMA’S OOSTERHOUT

Muntstraat 26
4903 PA Oosterhout

CONTACT
+31 16 274 8174
oosterhout@vosjecarwash.nl

Dé populairste behandeling bij 't Vosje; de VIP-behandeling. Het is een uitgebreide behandeling waarin we de buiten én binnenkant van uw auto onder handen nemen. Tegen een zeer scherp tarief van €34,50 kun u na 30 minuten weer op pad.

Lees meer over de VIP

Wilt u weer een glanzende lak? Dan is polijsten dé uitkomst. Of kan uw bekleding wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies dan voor shampoorelle. Extra mogelijkheden voor nicotine- of hondengeur.

Lees meer over detailing

Nano coating zorgt voor een optimale bescherming tegen vuil, aanslag en uv licht. De Nano LX 1 Lak-Protection heeft een sterk vuil en waterafstotende effect, hierdoor hecht vuil, water, oliën en andere substanties zich veel minder sterk aan het lak-oppervlak.

Lees meer over Nano coating

't Vosje Carwash heeft in Etten-Leur en Oosterhout fijne, goed uitgeruste wasboxen. U kunt hier uitstekend terecht om de auto zelf te wassen. Elke wasbox beschikt over een spoel- en wasborstel, hogedrukspuit en diverse middelen om uw auto in de watten te leggen. Heeft u een bestelwagen, camper of caravan? Dat is bij ons geen probleem! De wasboxen zijn erg ruim en er is voldoende ruimte voor zowel een kleine auto als een grote camper.

Of u nu kiest voor de wasstraat of wasboxen, u kunt altijd in combinatie met een wassing van uw auto gratis gebruikmaken van onze stofzuigplaatsen.

Video wasboxen Oosterhout

VOLG ‘T VOSJE ETTEN-LEUR OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!