Klantenwaardering
Naast ons streven om de beste kwaliteit te bieden en onze dagelijkse inzet om ons materiaal in topconditie te houden, bedenken we elk jaar mooie acties en activiteiten om van het wassen een echte beleving te maken. Klanten waarderen onze inzet al jaren, wat resulteert in gemiddeld een 4,9 (op 5) sterren op Social Media en 4,7 (op 5) sterren op Google.

Lees hier een krantenartikel waarin onze inzet en de waardering voor klant en personeel staat opgenomen.
Duurzaam ondernemen Het logo van ons wascentrum is van de vlinder genaamd het Vosje. U denk wellicht komt het omdat de eerste locatie van ’t Vosje in Etten-Leur op industrieterrein Vosdonk ligt? Niets in minder waar; De vlinder het Vosje staat centraal voor een schone omgeving. Dit is een van onze speerpunten binnen het bedrijf en hanteren wij bij iedere handeling. Bij ’t Vosje kiest u dan ook niet alleen voor écht schoon, maar kiest u ook milieubewust. Als u uw auto thuis wast komen alle chemicaliën die in de shampoo zitten op de straat terecht. 

Deze chemicaliën komen vervolgens in de grond en is erg slecht voor het milieu. Bij ’t Vosje worden deze chemicaliën, zowel in de wasstraat als bij de wasboxen, afgebroken door miljarden bacteriën. Tevens wordt het schone gereinigde water weer door ons hergebruikt.
Meer lezen over duurzaam ondernemen
Reinigen van het water
Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Eigenaar Ruben Visser laat het u zien in een uniek filmpje in onze waterrecycling. Bekijk dan onderstaand filmpje
Een moment geduld aub..