Carwash omgeving Dongen

Komt u uit Dongen en bent u op zoek naar een goed autowasbedrijf nabij Dongen waar u uw auto weer spik en span kunt krijgen? Zoek dan niet verder, want u kunt terecht bij ‘t Vosje Carwash! Wij hebben een carwash in Oosterhout en Etten-Leur, waardoor er voor u dus altijd een wasstraat in de buurt zit.

Uw auto wassen in onze wasbox nabij Dongen

Wij hebben zowel in Etten-Leur als in Oosterhout een wasstraat en goed uitgeruste wasboxen voor u klaar staan. U kunt voor onze wasstraat kiezen wanneer u geen zin hebt om de auto zelf te wassen. Deze is namelijk volledig automatisch en de hele wasbeurt wordt u dan uit handen genomen. 

Als u wel graag uw auto zelf wilt wassen, kunt u uw auto in een van onze wasboxen plaatsen. Onze wasboxen beschikken allemaal over een spoel- en wasborstel, een hogedrukspuit en verschillende schoonmaakmiddelen. Zo krijgt u uw auto gegarandeerd brandschoon. Verder kunt u, wanneer u kiest voor een wassing bij ‘t Vosje, gratis gebruik maken van onze stofzuigplaatsen. Zo kunt u ook de binnenkant van uw auto prachtig schoon krijgen. 

Uw auto brandschoon bij hét poetsbedrijf in de buurt van Dongen

Naast het gebruik van een wasbox of de wasstraat kunt u bij ‘t Vosje Carwash ook kiezen voor verschillende behandelingen. Zo kunt u bij ‘t Vosje bijvoorbeeld voor een VIP behandeling kiezen. Hierbij nemen wij u het wassen van uw auto uit handen en geven wij uw auto een uitgebreide behandeling. Binnen 30 minuten wassen wij uw gehele auto, van binnen en van buiten. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een schitterende, brandschone auto, zonder dat u zelf iets hoeft te doen.

Ook voor het detailen van uw auto kunt u bij ons terecht. Wanneer u kiest voor deze behandeling, gaan we een stap verder dan het simpelweg schoonmaken en wassen. We nemen uw auto grondig onder handen, waardoor uw auto er echt weer even tegenaan kan. Wilt u nóg een stapje verder? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor een nano coating behandeling. We brengen een stevige nano coating aan op uw auto, waardoor uw auto prachtig gaat blinken en er zeker weer als nieuw uitziet.

Laat uw auto wassen bij onze carwash nabij Dongen

Wilt u eens zien hoe wij te werk gaan, is uw auto echt aan een wasbeurt toe, of wilt u graag nog wat meer weten over onze diensten? Kom dan eens langs, of neem eens contact met ons op. Wij helpen u graag met het schoonmaken van uw auto. Bent u van plan uw auto vaker te laten wassen bij ons? Vraag voor onze locatie in Oosterhout dan direct een waspas aan. Met onze waspas kunt u gemakkelijk betalen en geniet u van alle voordelen en acties. Voor onze locatie in Etten-Leur kunt u een 10-rittenkaart aanvragen, ook hiermee profiteert u van hoge kortingen.

Woont u in de buurt van Dongen? Dan bent u gemakkelijk en snel bij onze carwash in Oosterhout.

‘T VOSJE OOSTERHOUT

Muntstraat 26
4903 PA Oosterhout
+31 16 274 8174
oosterhout@vosjecarwash.nl

VOLG ‘T VOSJE ETTEN-LEUR OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!