Carwash Rijen

Bent u op zoek naar een professionele carwash voor een voordelige prijs? Kom dan naar Carwash ‘t Vosje in Rijen! U vindt onze carwash nabij Rijen aan de Muntstraat 26 in Oosterhout, waar u terecht kunt was diverse wasbehandelingen, speciale reinigingsprogramma’s en zelfs een heuse VIP-behandeling! Uw auto blinkt hierna weer als nooit tevoren en dit alles doen wij voor zeer scherpe tarieven.

‘t Vosje: dé autowasstraat nabij Rijen

Wilt u uw stalen ros van binnen en van buiten laten reinigen? Kies uit één van onze reinigingsprogramma’s en laat uw auto onder handen nemen door ons professionele team. In onze wasstraat kunt u uw auto laten wassen nabij Rijen, zo heeft u keuze uit vier verschillende autowasprogramma’s. Wilt u liever zelf uw auto poetsen nabij Rijen, dan kunt u ook kiezen voor een wasbox. Hier kunt u heel makkelijk zelf met de wasbox uw auto poetsen en ook het interieur van uw auto reinigen.

Auto wassen of kiezen voor een speciale lakbehandeling bij onze carwash nabij Rijen

‘t Vosje is een carwash nabij Rijen waar u niet alleen terecht kunt voor het wassen van uw auto. Ook wanneer u een speciale lakbehandeling zoals nanocoating wilt laten uitvoeren, kunt u bij ons terecht. Kan uw auto wel een grondige opfrisbeurt gebruiken, dan is car detailing misschien wel wat voor u. Ook uw auto polijsten is een optie, evenals een showroom finish voor uw auto. Dit laatste is bijvoorbeeld handig wanneer u voornemens bent om uw auto op korte termijn te verkopen. Uw auto wordt dan helemaal klaar gemaakt voor de verkoop en ook van binnen gestofzuigd zodat deze showroomproof is!

Duurzame wasstraat in Rijen en winnaar van de ‘Groene Pluim’

Autowasserette ‘t Vosje heeft in oktober 2021 de ‘Groene Pluim’ gewonnen. Dit is een prijs die wij ontvangen hebben omdat we koploper en inspiratiebron zouden zijn voor ondernemers op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast zijn we erkend als duurzaam bedrijf in Rijen. Zo hebben we in onze wasstraat nabij Rijen in totaal 470 zonnepanelen op de daken liggen waarmee we zelf onze eigen stroom opwekken. Bovendien worden de chemicaliën die in de wasstraat en wasboxen in de shampoo’s zitten, afgebroken door miljarden bacteriën, door middel van waterrecycling. Hierdoor kunnen we een groot deel van ons water hergebruiken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, we verminderen zo ook onze CO2-uitstoot. Wilt u dus kiezen voor een duurzame wasstraat, kies dan voor carwash ‘t Vosje in Rijen!

Autowasserette nabij Rijen met een persoonlijke service

In de wasstraat van ‘t Vosje nabij Rijen kunt u uw auto weer helemaal op laten knappen, zodat deze weer van top tot teen blinkt. Daarnaast kunnen we het interieur van uw auto op grondige wijze reinigen en speciale behandelingen voor de lak uitvoeren, zodat u zo lang mogelijk van uw schone auto kunt genieten. Gaat u regelmatig naar onze carwash nabij Rijen? Dan is een 10-rittenkaart of waspas wellicht iets voor u. Hiermee profiteert u ook van hoge kortingen, dus als u regelmatig bij ons uw auto laat wassen is dit zeker interessant voor u. Graag tot ziens bij ‘t Vosje!

Woont u zelf in de omgeving nabij Rijen? Dan is voor u de dichtstbijzijnde carwash in Oosterhout.

‘T VOSJE OOSTERHOUT

Muntstraat 26
4903 PA Oosterhout
+31 16 274 8174
oosterhout@vosjecarwash.nl

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!