Carwash omgeving Rucphen, Schijf, Sprundel en St. Willebrord

‘t Vosje Carwash is het antwoord op al uw autopoets behoeften nabij de gemeente Rucphen. Wij hebben een vestiging in Etten-Leur en Oosterhout, waardoor wij altijd in de buurt zitten. U kunt dus gemakkelijk even op en neer rijden om uw auto te laten wassen op een van onze prachtige locaties.

Hét autopoetsbedrijf nabij Rucphen, Schijf, Sprundel en St. Willebrord

Bij ‘t Vosje Carwash kunt u uw auto altijd spik en span krijgen. U kunt uw auto bij ons op verschillende manieren wassen of laten wassen. Zo hebben wij een wasstraat waarbij we de voorwas van uw auto zelf voorhanden nemen. Hierdoor weet u zeker dat uw auto prachtig schoon uit de wasstraat komt.

Als u liever uw auto zelf schoonmaakt, maar wel graag gebruik maakt van alle voorzieningen, kunt u gebruik maken van een van onze wasboxen. Hierin vind u namelijk een spoel- en wasborstel, een hogedrukspuit en verschillende schoonmaakmiddelen waarmee u uw auto binnen de kortste keren laat blinken. Door voor een van onze wassingen te kiezen krijgt u daarbij ook nog eens gratis toegang tot onze stofzuigplaats, waardoor u uw auto ook van binnen netjes kunt schoonmaken.

Uw auto laten wassen nabij Rucphen, Schijf, Sprundel en St. Willebrord

Naast dat u bij ons uw auto kunt wassen of laten wassen, kunt u ook voor een van onze speciale behandelingen kiezen. Onze populairste behandeling is de VIP behandeling. Hierbij nemen wij het schoonmaken van uw auto volledig van u over. Binnen een half uur poetsen wij de buiten- en binnenkant van uw auto, waardoor uw auto prachtig schoon wordt en u zelf lekker achterover kunt zitten. Wel zo makkelijk!

Wanneer u kiest voor een detailing behandeling gaan we nog wat secuurder te werk en doen we meer dan alleen schoonmaken. We nemen uw auto grondig onder handen en zorgen er zo voor dat uw auto er weer een tijdje tegenaan kan. Als u wilt dat uw auto echt gaat glimmen kunt u verder nog voor onze nano coating behandeling kiezen. We plaatsen dan een stevige coating over uw auto, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Kom eens langs!

Wilt u uw auto wassen of laten wassen en bent u benieuwd wat ‘t Vosje Carwash voor u kan betekenen? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen. Wij helpen u graag met het wassen van uw auto en denken graag met u mee bij het vinden van het juiste programma. Als u van plan bent vaker in Oosterhout langs te komen, kunt u ook een waspas aanvragen. Met een dergelijke pas hebt u toegang tot al onze acties en kunt u na een wasbeurt gemakkelijk betalen. Op onze locatie in Etten-Leur kunt u gebruik maken van onze 10-rittenkaart. Ook hiermee geniet u van acties en hoge kortingen.

Op zoek naar een carwash in de buurt van Rucphen, Schijf, Sprundel en St. Willebrord? Kom langs bij onze carwash in Etten-Leur.

‘T VOSJE ETTEN-LEUR

Lokkerdreef 39-B
4879 ND Etten-Leur
+31 76 504 1340
ettenleur@vosjecarwash.nl

VOLG ‘T VOSJE ETTEN-LEUR OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

VOLG ‘T VOSJE OOSTERHOUT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!