Auto wassen bij ‘t Vosje Carwash in Oosterhout!

In maart 2020 openden wij de nieuwe locatie van ‘t Vosje Carwash aan de Muntstraat in Oosterhout! U kunt hier terecht voor 3.000 m² indoor wasgelegenheid! In onze wasstraat van 50 meter wordt uw auto krasvrij schoongemaakt. We bieden een grondige schoonmaakbeurt en een unieke belevenis.

De nieuwe autowasstraat in Oosterhout!

Bent u al eens bij onze nieuwe autowasstraat in Oosterhout geweest? Dan weet u dat u bij ons altijd kan rekenen op een blinkend schoon resultaat. Bij ons staat service en klantvriendelijkheid altijd voorop en daarbij kunt u het volgende verwachten van onze nieuwe wasstraat in Oosterhout: 

  • Persoonlijk ontvangst met advies op maat
  • Handmatig voorwassen
  • Intensieve velgenreiniging
  • 50 meter hypermoderne wasstraat
  • Foamborstels (100% krasvrij)
  • Lineaire meeloopborstels voor lange borstelcontact
  • Topresultaat

Uw auto indoor wassen in onze wasboxen

Gaat u liever niet door de wasstraat, dan kunt u bij ons ook terecht in een compleet uitgeruste wasbox in Oosterhout. Bij ’t Vosje vindt bij onze carwash in Oosterhout namelijk 5 indoor wasboxen, inclusief alles wat u nodig hebt om uw auto goed te kunnen wassen. De wasboxen zijn namelijk voorzien van een spoel- en wasborstel, hogedrukspuit en nog veel meer. De boxen zijn zo ruim dat er zelfs een bestelwagen in gewassen kan worden. U kunt makkelijk betalen met de waspas, pinpas of contant geld. Daarbij kunt u ook nog kiezen uit verschillende wasprogramma’s. De maximale afmetingen voor voertuigen in de wasboxen is 3,30 meter hoog x 6,00 meter lang. Wilt u dus uw auto poetsen in Oosterhout, rijd dan even naar onze carwash. Met de wasstraat van ’t Vosje in Oosterhout zorgen wij ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Professioneel uw auto laten wassen en poetsen bij ‘t Vosje Carwash in Oosterhout

In onze wasstraat kunt u gebruik maken van verschillende behandelingen tegen zeer scherpe tarieven. Naast reguliere wasprogramma’s bieden wij ook de optie voor het polijsten van uw lak of nano coating in onze car wash in Oosterhout. U kunt uiteraard ook kiezen voor de populairste behandeling van ’t Vosje; de VIP-behandeling. Tijdens deze 30 minuten durende behandeling nemen we uw auto zowel van buiten als van binnen uitgebreid onder handen. Welke behandeling u ook kiest, uw auto ziet er na een bezoek aan onze carwash altijd stralend uit! De maximale afmetingen voor voertuigen in de wasstraat is 2,40 meter hoog x 2,40 meter breed. Tot ziens bij ’t Vosje Carwash in Oosterhout!

Al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van autoreiniging

Begonnen in Etten-Leur en inmiddels sinds maart 2020 uitgebreid met een tweede autowasserette in Oosterhout. Autopoetsbedrijf ’t Vosje is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het wassen en poetsen van auto’s. Bij ons kunt u terecht voor diverse wasprogramma’s in onze autowasstraat of in onze indoor wasboxen. U kunt tevens kiezen voor een waspas voor extra voordeel.

Zien we u snel bij ‘t Vosje Carwash in Oosterhout? 

Of u nu met uw auto door onze hypermoderne wasstraat wil, of gebruik wil maken van onze wasboxen; uw auto ziet er na een bezoek aan onze carwash altijd stralend uit! Daarnaast kunt u altijd gratis gebruikmaken van onze stofzuigplaatsen, waarvan een groot deel voorzien is van dubbele slangen. Tot snel bij ‘t Vosje Carwash in Oosterhout!

WASPROGRAMMA’S

ADRES EN OPENINGSTIJDEN*

Muntstraat 26
4903 PA Oosterhout

MAANDAG 08:00 t/m 18:00
DINSDAG 08:00 t/m 18:00
WOENSDAG 08:00 t/m 18:00
DONDERDAG 08:00 t/m 20:00**
VRIJDAG 08:00 t/m 20:00***
ZATERDAG 08:00 t/m 18:00
ZONDAG 10:00 t/m 17:00

DE WASBOXEN SLUITEN 30 MINUTEN VOOR SLUITINGSTIJD
* m.u.v. feestdagen
** wintertijd: geopend tot 18:00 uur
*** lockdown (november 2021): geopend tot 18:00 uur

CONTACT
+31 162 748174
oosterhout@vosjecarwash.nl

Dé populairste behandeling bij 't Vosje; de VIP-behandeling. Het is een uitgebreide behandeling waarin we de buiten én binnenkant van uw auto onder handen nemen. Tegen een zeer scherp tarief van €34,50 kun u na 30 minuten weer op pad.

Lees meer over de VIP

Nano coating zorgt voor een optimale bescherming tegen vuil, aanslag en uv licht. De Nano LX 1 Lak-Protection heeft een sterk vuil en waterafstotende effect, hierdoor hecht vuil, water, oliën en andere substanties zich veel minder sterk aan het lak-oppervlak.

Lees meer over Nano coating