Milieubewust
Als u uw auto thuis wast komen alle chemicaliën die in de shampoo zitten op de straat terecht. Deze chemicaliën komen vervolgens in de grond en is erg slecht voor het milieu. Bij ’t Vosje worden deze chemicaliën, zowel in de wasstraat als bij de wasboxen, afgebroken door miljarden bacteriën. Tevens wordt het schone gereinigde water weer door ons hergebruikt. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Eigenaar Ruben Visser laat het u zien in een uniek filmpje in onze waterrecycling. Dit filmpje treft u onderaan deze pagina.
OosterhoutIn Oosterhout wordt de stroom gecreëerd door onze 470 zonnepanelen. De resultaten hiervan zijn mooi. Zo besparen we jaarlijks meer dan 65.000 kg CO2-uitstoot en staat onze inzet gelijk aan het planten van 1.950 bomen.

Inmiddels zijn we dan ook in Oosterhout erkend als duurzaam bedrijf. De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Wij zijn een van de lokale SDG partners. Neem eens een kijkje op: www.sdglokaal.nl. In oktober 2021 wonnen wij zelfs ‘De Groene Pluim‘ in Oosterhout.  Volgens de jury zouden we deze prijs gewonnen hebben, omdat we koploper en inspiratiebron zouden zijn voor ondernemers op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn trots op deze erkenning van onze inzet!


www.sdglokaal.nl De groene pluim
Aandacht voor educatie
Naast aandacht voor het milieu hebben wij ook aandacht voor educatie. Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf en werken onder andere samen MBO-instellingen en het speciaal onderwijs. Ook hebben wij personeel in dienst met afstand tot de arbeidsmarkt. Samen kijken we met deze medewerkers wat ze kunnen en coachen wij hen om het beste uit henzelf te halen. Elk personeelslid in ons bedrijf trainen we het hele jaar rond, zodat zij er klaar voor zijn om onze klanten optimaal te bedienen.
Een moment geduld aub..