• Actieweken t/m 31 december 2023

Carwash omgeving Breda

Woont u in Breda en wilt u uw auto laten wassen? Dan kunt u terecht bij een van onze wasstraten nabij Breda.
Wij hebben een carwash in zowel Oosterhout als Etten-Leur. Er is dus altijd een wasstraat bij Breda in de buurt.

Uw auto wassen met onze wasboxen nabij Breda

‘t vosje Carwash heeft op beide locaties zowel een wasstraat als goed uitgeruste wasboxen. Onze wasstraat is volledig automatisch, de hele wasbeurt van uw auto wordt dan voor u gedaan. Wilt u toch liever uw auto zelf wassen? Dan kunt u terecht in een van onze uitgebreide wasboxen. Al onze wasboxen beschikken over een spoel- en wasborstel, een hogedrukspuit en diverse middelen om uw auto blinkend schoon te krijgen. Ook met een grotere wagen, zoals een bestelwagen, een camper of caravan kunt u in onze wasboxen aan de slag. De boxen zijn namelijk erg ruim, waardoor er voldoende ruimte is. Of u nu kiest voor een wassing in de wasstraat, of een wassing in de wasbox, bij ‘t Vosje Carwash kunt u gratis gebruik maken van onze stofzuigplaatsen bij iedere wassing.

Hét autopoetsbedrijf bij Breda

Bij ‘t Vosje Carwash kunt u uw auto weer brandschoon krijgen. Zo kunt u weer heerlijk genieten van een prachtig gewassen auto. Verder hebben wij ook een stofzuigplaats, waar u gratis van gebruik mag maken als u voor een wassing kiest. U kunt bij ‘t Vosje ook kiezen voor verschillende behandelingen. Zo kunt u bij ons voor een VIP behandeling kiezen. In deze uitgebreide behandeling wassen wij binnen 30 minuten de voor- en achterkant van uw auto. U hoeft dus zelf niets te doen.

Bij ons kunt u ook terecht voor het laten detailen van uw auto. Hierbij nemen wij uw auto grondig onder handen en gaan we een stap verder dan het schoonmaken en wassen van uw auto. Wilt u uw auto echt laten shinen? Dan kunt u ook voor onze nano coating behandeling kiezen! Wij brengen dan een prachtige nano coating aan op uw auto, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Kom langs bij onze wasstraat nabij Breda!

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw auto kunnen betekenen, of is uw auto echt weer eens aan een wasbeurt toe? Kom dan eens langs bij onze wasstraat in Oosterhout of Etten-Leur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste wasprogramma. Bent u van plan vaker langs te komen? Dan kunt u voor onze locatie in Oosterhout direct een waspas aanvragen. U kunt dan gemakkelijk betalen na een wasbeurt en u geniet mee van alle leuke acties die we lanceren. Voor onze locatie in Etten-Leur kunt u een 10-rittenkaart aanvragen, ook hiermee profiteert u van hoge kortingen.
Een moment geduld aub..