• Actieweken t/m 31 december 2023

Carwash omgeving Halderberge

‘t Vosje Carwash heeft een vestiging in Etten-Leur en een in Oosterhout. Wanneer u dus op zoek bent naar een goede locatie om uw auto te laten wassen, bent u vanuit Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel of Stampersgat binnen de kortste keren op een van onze locaties.

Op zoek naar een autopoetsbedrijf in omgeving Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel en Stampersgat?

Bij ‘t Vosje Carwash kunt u uw auto volledig laten reinigen, uw auto is dan binnen een mum van tijd brandschoon en netjes. U kunt er bij ons voor kiezen om uw auto te laten wassen in onze wasstraat. Wij geven uw auto dan een voorwasbeurt, zodat uw auto spik en span uit de wasstraat komt. Wanneer u uw auto liever zelf wast, kan dat natuurlijk ook. Wij hebben namelijk ook een aantal wasboxen, waar uw auto (groot of klein) in gewassen kan worden. Al onze boxen beschikken hierbij over een spoel- en wasborstel, een hogedrukspuit en verschillende schoonmaakmiddelen. Daarbij krijgt u bij een wassing gratis toegang tot onze stofzuigplaatsen.

Uw auto laten wassen nabij Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel en Stampersgat

Wij van ‘t Vosje doen veel meer dan alleen uw auto wassen. Wij hebben verstand van het wassen van auto’s en kunnen u dan ook helpen met het vinden van het juiste wasprogramma op maat. Daarbij hebben we verschillende behandelingen voor uw auto waar u eventueel uit kunt kiezen. De VIP behandeling is hierbij onze populairste. Wij nemen het wassen van volledig op ons en zorgen ervoor dat uw auto binnen 30 minuten van binnen en van buiten weer netjes is. 

Verder kunt u ook voor een detailing behandeling kiezen. Hierbij gaan wij verder dan het simpelweg poetsen en nemen we uw auto erg grondig onder handen. Wilt u dat uw auto volledig staat te blinken? Ga dan voor een nano coating behandeling. Wij voorzien uw auto dan van een prachtige, stevige coating, waardoor uw auto mooi gaat glanzen.

Laat uw auto wassen door ‘t Vosje

Wilt u onze diensten eens uitproberen? Kom dan eens langs op één van onze locaties. Wij kijken graag met u mee naar de juiste behandeling en doen ons uiterste best om het beste uit uw auto te halen. Bent u van plan vaker langs te komen? Vraag dan voor onze locatie in Etten-Leur een 10-rittenkaart aan, hiermee geniet u van flinke kortingen. Voor onze locatie in Oosterhout kunt u een waspas aanvragen, waarmee u gemakkelijk kunt betalen en geniet van al onze acties.
Een moment geduld aub..